rule
Benefit Cosmetics
SC Builders constructed the new Benefit Cosmetics retail division headquarters.  The 20,000 SF full floor project included a server room, a large break area, and office and conference space. The reception area incorporated elements of their retail design – a faux fireplace, chandeliers, bold wall paper, wood trim and paneling.  The open office areas were done with an open ceiling exposing the high deck to give volume and light to the space. There was an extensive audio visual system for collaborative video conference work in the board room, along with installation of 14 circulation pathway monitors for advertising and branding displays. Several tones and finishes of pink paint were used throughout the space to convey the playfulness of the brand.

Photographs © David Wakely Photography
Location
San Francisco

Project Type
Corporate Office

Size
20,000 SF

Architect
BSA Architects
rule
Next project >
rule