rule
Confidential client
Selected without competition, SC Builders was contracted to build the company’s first major campus, and has since completed dozens of projects throughout their portfolio, including fitness centers, data centers, electronic labs and more than fifteen cafeterias. Clive Wilkinson Architects was retained to design a unique work environment, and the SC Builders team was tasked to manage and implement the project to meet the client's growing head count while keeping a close eye on the project budget. Major aspects of completing certain 20-week phases included building new structural steel office mezzanines, supporting and removing major slab openings, and installation of a grand lobby stair and nearly 200 tube steel, glass and tent office structures.

Photographs © Benny Chan Fotoworks
Location
Mountain View

Project Type
Corporate Office

Size
498,000 SF

Duration
51 months

LEED Gold

Architect
Clive Wilkinson Architects
rule
Next project >
rule