rule
Intuit Sitework
This 22 acre site improvement project included new open areas for collaboration, a rain garden area with polished granite benches and waterfall, multi-use sport court, bocce court, and an amphitheater area with a stage for meetings and entertainment. The exterior upgrades also included significant underground utility work, a full upgrade of storm drains to include bio retention areas, sewer, fire lines, and electrical services in addition to the relocation of PG&E high voltage transmission lines.

Sustainable site features include:
• Energy-efficient exterior LED lighting.
• Water-efficient landscaping using subsurface irrigation with native and adaptive plants.
• Preferred parking for carpools and energy efficient vehicles.
• Electric car charging stations.
Location
Mountain View

Project Type
Corporate Office

Size
22 acres

Architect
AECOM
rule
Next project >
rule